10. helmikuuta 2015

Kidutuskammioon sähkötuoli!

Pienen pientä näpertelyä on tullut tehtyä rakentelun vastapainoksi. Olen suunnittelemassa nyt kellarikerroksen kalustoa ja kovasti tekisi mieli syöksyä laboratorionkin kimppuun. Sitä ennen päätin tehdä Adèlen iloksi kunnon sähkötuolin. Tästä se kidutusvälinekokoelma lähtee :) Pimeä kellari on epäkiitollinen kuvauskohde, joten luulen, että teen sinne seuraavaksi lamppuja ennen seuraavaa isompaa esinettä. Kuvaaminen voisi olla helpompaa? Tärkeämpää on nyt kuitenkin se, että Adèlella ja kumppaneilla ei ole enää niin tylsää linnassa ;)

Eikö olekin  "söötti" steampunk-henkinen sähkötuoli? Tämä on koottu kierrätysmateriaaleista. Olen tyytyväinen tähän!Päähän laitettavan osion kanssa meni todella paljon aikaa, koska mallailin kotoota löytyviä osia ja mikään ei tuntunut istuvan tuohon. Osat sitten valikoitui heti, kun sovitin tuota korvalappujen näköistä härveliä. Loput on mitä on, liimailtu yhteen jne :) Tuo härveli on vissiinkin ompelukoneen tai hiustenkuivaajan moottorista? Olen kotona purkanut niin paljon kodin elektroniikkaa, että kaikki pienet aarteet on tietty samassa laatikossa. Sieltä on kiva etsiä sopivia osia kuhunkin projektiin ja tähän linnaan niitä näyttäisi menevän ihan kiitettävään tahtiin!


 Löytyy remmit ja kaikki. Ihan heti ei pääse uhri karkuun! Ehkä teen tälle vielä oman sähkökeskuksen, sillä olisi hauska lisätä siihen sähkövirtaa säätelevä vipu jossa on valintoina "off", "hupi" ja "kuolema". Buahaha :D

Sähköjohtojen kiinnittelyssä olisin ehkä voinut olla tarkempi, mutta mietitään nyt hieman tätä linnaa ja siinä asuvaa porukkaa... Ei se ole niin tarkkaa ;) Olen tositositosi iloinen tästä tuolista. Se on magee!

 Ja kidutuskammioon, tuohon sähkökaapin viereen tulen varmaan sijoittamaan tämän tuolin, en ole päättänyt vielä. Ne sopisi tosin kivasti yhteen! Ihanan vaarallista käyttää sähkötuolia kosteutta tihkuvien seinien läheisyydessä, hah.

Pahoittelen kehnoja kuvia tosiaan. Meillä on kotona valaistusongelma, mutta eiköhän tämä tuoli ilmesty vielä blogiin jossain muussa yhteydessä. Voisin muutenkin laittaa "yläkertaan tilaukseen" uuden objektiivin, vielä se meille hankitaan :)

**MUOKKAUSTA klo 22:15**

Epäeettisesti muokkaan blogia n. muutaman tunnin kuluttua julkaisun jälkeen: minun oli pakko tehdä nyt se lamppu ja kuvata sitten miltä kellari näyttää. Tyrmistys muuttui mykistykseksi kun kellari heräsi todelliseen eloon valaisun myötä:


Kaikki yksityiskohdat mitä olen vaivalla tehnyt näkyy! Olen niin onnellinen! Ihana lamppu (joka on vielä toistaiseksi maalarinteipillä katossa kiinni)


Siinä on käytetty ihan pelkästään helmihattua ja ketjua jotka on maalattu mustaksi. Kätsyä. Nyt voin rauhallisin mielin tehdä seuraavaa asiaa :) Kiitos ja anteeksi blogitekstin muokkauksesta näin jälkikäteen, älkää suuttuko :P

10 kommenttia:

 1. Ai kamala näitä sinun vempeleitäsi ;) on kyllä tosi toimivan näköinen sähkötuoli. Voi raukkaa, joka tuohon joutuu istuksimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lisää vempeleitä olisi mielessä vaikka kuinka mutta toteutus on vielä hakusessa. Saa nähdä millainen kaveri ensimmäisenä pääsee (joutuu) tuolia kokeilemaan :D

   Poista
 2. Wow, kyllä onkin aidon näköinen tuoli, sarjatuotantoon texasilaisille nukkistelijoille =8D

  VastaaPoista
 3. Hurjan hieno tuoli. Kaunis väriyhdistelmä, jos niin voi sanoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria. Tiedätkö, mietin noita värejä pitkään ennen kuin päätin sittenkin pitää nämä, mitkä tähän valikoitui jo rakennusvaiheessa. Yhtäkään metalliosaa en ole maalannut. Mukava tietää, että tuoli näyttää silti sopusointuiselta koska omaan silmään siellä on hirveästi eri sävyjä :P

   Poista
  2. Ei kuvasta kyllä huomaa mitään - suorastaan kuninkaallisen kuuma tuoli 👑

   Poista
 4. Olen olevinaan tarkkaan lukenut blogiasi, mutta epäselväksi on jäänyt mitä mittakaavaa käytät? Noita blogisi alkuosassa olleita rakennuspiirustuksia kun vaklailin niin laskin pikaiseen päässäni että 1:12 on ainakin varsin lähellä. Kiinnostaa sikäli, että kasailin tuossa pari 1:12 paperimallia ja hirvittelin sitä miten pieniä ne ovat =:o En siis ole ikinä ennen tehnyt mitään tällaista ja nyt suunnittelen sitä roomboxia, hallelujaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Olin laittavinani johonkin skaalan mutta nyt kun sanoit asiasta - ja etsittyäni sitä niin en tosiaan löytänyt. Lisään sen heti blogin kuvaukseen kun pääsen kotiin, kiitos että sanoit siitä :)

   1:12 on skaala mitä käytän ja melko pientähän se on ;) Siinä saa olla vakaa käsi. Mutta se on kiva kokoluokka koska se mahtuu kohtuu pieneen tilaan. Ajattele esim 1:16 tai jopa 1:18 kokoja, niihin verrattuna 1:12 on anteeksiantavan isoa ja tykkään tästä koosta :)

   Roomboxiasi odottelen kovasti täällä ;)

   Poista
 5. No nyt on komea vempele linnan kellarissa, toivottavasti minä en tuohon joudun.. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3