10. lokakuuta 2016

WC:n pesuallas ja pytty - 90% valmiin vessan fiilistelyä

Kylläpäs sitä tulikin tehtyä taas kaikennäköistä! Ihan vahingossa tein hienon wc:n kun alunperin sen ei pitänyt ihan näin likainen olla, hih.


Olen niin supertyytyväinen näihin mitä olen tehnyt! Jotenkin tuntuu tuo steampunk-henkinen putkien ja muiden metalliosien rakentelu olevan se tämänhetkinen juttuni. Vesikalusteet ovat tosin tältä erää tässä, kun pitäisi alkaa siirtyä muihin huoneisiin. Ennen sitä teen tähän ihanaan vessaan valaisimen ja ikkunan ja päästetään ehkä joku asukas katselemaan mahtavaa vessaa.

Otin muutamia kuvia pesualtaasta ja pytystä. Kuten arvata voi, pytystä tuli jälleen varsin utopistinen steampunk-viritelmä, hah.


Pesuallas vastasi muodoltaan juuri sitä, mitä olin ajatellut tänne laittaa, mutta väri... Altaan "pidike" oli ensin tummaa puuta ja ah, kuinka sitä tummaa puuta on niin joka paikassa täällä linnassa. Ajattelin sitten, että saan siitä vähän romuromanttisemman kun pistän puuosiin hilseilevää maalia. Kivasti toimii! Allas on tehty korurasian kirkkaasta kannesta jota trimmasin matalemmaksi. Sen kaveriksi liimasin balsatikkuja ja muuta roinaa mitä sattui olemaan kaapissa :)Olin kuvannut menoveden putken ja lattian yhtymiskohtaa ja siitä tuli ihan OK. Jälleen kalkkitahroja... Tulikohan liikaa? Ja tuo lattia! Hyi, eikö kukaan siivoa täällä? Kyllä minä vähäsen mietin kun pistelin väriä pintoihin, että tulikohan sitä vähän liikaa mutta toisaalta, tykkään siitä mielikuvasta että lian voisi melkein kuoria lattialta. Ja tuo suloinen hana on vaan niin... suloinen!


Jälleen kerran, olisi pitänyt kuvata se wc-pytty ennen kuin asennan sen linnaan! Nyt kävi kuten suihkullekin oli käynyt, eli en saanut hyviä kuvia koska kamera ei mahdu ahtaaseen huoneeseen. No, ainakin jotain kuvakulmaa sain vangittua linnan vieraille tarkoitetusta pytystä joka saisi ainakin minut kananlihalle inhosta. Eihän linnasta enää ulos pääse kun kerran sisään on mennyt, joten miksi suotta pitää edustuskulisseja yllä ;)


Olen huikean tyytyväinen onnistuttuani tekemään tuolle pytylle söpön vetovivun joka on tuollain kivasti vinossa. Vesisäiliö on tehty mistä-lie-purkuelektroniikasta ja pytty on hajuvesipullon korkki, joka on vuorattu maalilla ja istuinrenkaalla.

Alla kuvassa jälleen kalkkijäämiä vesivaluista. Tämä on pytyn takana oleva vesisäiliö ja siihen on saatu kulumaan tyhjä lääkeampulli ja tietokoneesta saatava "maitotonkka". Tietokoneita purkaneet ministelijät tietävät, mitä tarkoitan ;)


Ja loppuun ajattelin muutaman fiilistelykyvan lisätä. Ainakin tuo lattia oli niin ylläri-hauska juttu kun se synty ammeen myötä ihan vahingossa, että pitihän sitä leikkiä kameran kanssa :P

3 kommenttia:

Kiitos kommentista <3