9. lokakuuta 2016

WC:n tekemistä: Kylpyamme sekä suihku

On jo vihdoin aika palata ministelyn pariin. Mikäs sen parempi ajankohta on, kuin kiireinen ja pimenevä syksy! Château de Gödin selvisi hienosti huhtikuisesta muutosta Helsingistä Keravalle ja kun niin kutsuttu uusi elämä täällä "pohjolassa" alkaa olemaan turhan rutinoitua, pitää päästä arkipyörästä hetkeksi pois.

Tuleva Halloween inspiroi suuresti rakennusprojektia ja olen saanut viikonlopun aikana oleskelukerroksen vessaa laitettua esittelykuntoon. Vaikka linna onkin asuinlinna, siellä, noh, on siivous hieman puolitiessään johtuen Karmenen huonosta näöstä... Eikä se siisteys periaatteessa ole Adèlellekaan kovin tärkeää. Ainakaan näiden tilojen mitä hän ei käytä, hänellähän on ihan omat asuin- ja pesutilansa linnassa ;)


Olen tyytyväinen, että sain tähän juuri oikeanlaisen "ällötekijän" mukaan olematta liian yliampuva kuten edellisessä pytyssä kävi, heh.

Kuvassa näkyy hieman tarkemmin tuo hanasysteemi minkä tein tähän suihkuun. Ammeessa ei ole erillistä hanaa, vaan kaikki vesi tulee suihkusta, hmm... Leikitään, että sinne menee joku hana tai letku. Tai ehkä teen sinne sellaisen myöhemmin.


Ja suihkupäästä lähemmin kuvaa. Tähän kokoluokkaan suurennetut kuvat alkaa olemaan heikkoja laadultaan, harmi sinänsä. Yritän opetella käyttämään kameraani paremmin ja onhan minulla se uusi objektiivikin! Blogin päivittelyn myötä saan siihenkin lisää petrausta.

Kuten kuvassa näkyy, hyödynsin tähänkin pikaliiman tuomaa kalkkeuma-efektiä :)

Tässä kuvassa puoletaan kuvasin kattoikkunasta näkymää likaiseen kylpyammeeseen. Aika ronskinlaisestihan tuota ällöä tuli mukaan, noh, mennään hieman harjoittelumeiningillä näin pitkän tauon jälkeen :) Ammeenpohjassa kun on se reikä minne poistuu vesi, niin sinne laitoin tukun hiuksia. Harmi, etten saanut siitä kuvaa koska se on niin huonossa kulmassa, että kamera ei vain mahdu kuvaamaan sitä. Kokeilen ottaa kännykällä kuvan ja päivittää sen tänne tämän kappaleen jälkeen.

Amme ja suihku on tehty kierrätysmateriaaleista. Olen siitä onnellinen, että sain kesällä pienen styroksilaatikon kosta amme on tehty. Tuohon kuuluu vielä kansi, mutta se jäänee käyttämättä. Suihkun materiaaleina on käytetty mm. sukkapuikko (jonka katkaiseminen on aika työlästä!) ja muita metallisia osia niin ompelukoneesta kuin muista esineistä. 

Kokonaisuudessaan olen hyvin tyytyväinen siihen, mitä olen saanut aikaiseksi! Tämä on juuri sitä, mitä hain tähän vessaan ja vielä pitäisi saada jostain tehtyä pytty sekä lavuaari. Lavuaari on itseasiassa tekeillä nyt, joten siitä sitten myöhemmin jahka se valmistuu!

3 kommenttia:

  1. Mahtuuko Kreitär Adele kylpemään ammeessa :-) ? T: Nina Ruisniemi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kreivitär saa omat pesutilat myöhemmin, kun linnan rakennus etenee. Tuohon ammeeseen hän ei mahtuisi millään :)

      Poista

Kiitos kommentista <3