28. toukokuuta 2015

Missä mennään, mihin mennään ja tiedotusasiaa blogista

Hiljalleen kesäloma alkaa rentouttamaan tätä työnuuvuttamaa Châteaun luojaa, että nukkiskriisistä selviytyneenä aletaan kartoittamaan missä mennään :)

Ollaan parhaillaan 2. kerroksessa, kellarikerros on valmiina sisäkattoja lukuunottamatta. Olen saanut vihdoinkin aikaiseksi hommata kameraani huisin tehokkaan objektiivin, joten tästä eteenpäin luvassa on entistä hienompia kuvia!

Sillä välin kun taukoa on linnan rakentelusta pidetty, on 1:1 kotini muuttanut järjestystä vähintään miljoona kertaa. Tämän mittaluokan nukkekoti on aika massiivinen projekti sijoittaa "fiksusti" pienehköön kaksioon ja myönnän harkinneeni talon tuhoamista ja aloittamista uudestaan alusta, siistimpänä. Turhautuminen painaa välillä päälle ja nukkis seilasi tosi pitkään milloin olohuoneessa, milloin makuuhuoneessa ja ei meinannut sitten millään löytää hyvä ja valoisaa paikkaa!

Pieni ääni sisälläni ei kuitenkaan hennonnut toteuttaa tätä suunnitelmaa, onhan tämän linnan eteen, sellaisena kuin se nyt on, vuodatettu verta ja hikeä ihan kirjaimellisesti ;)Myös äitini "taisteli" linnan säilyttämisen puolesta ja nyt kun vihdoin linna löysi oman paikkansa olohuoneen paraatipaikalta, olen tyytyväinen että tuo kauhistus tuossa on. Eihän se vielä ole edustavan näköinen, mutta odottakaas kun se valmistuu....!

Ajattelin vähän blogianikin uudistaa tässä sivussa. Nyt pieni huomautus kaikille lukijoille ja seuraajille: Tulen merkitsemään blogini jossain vaiheessa K-18-materiaaliksi! Linnaan tulee sen verran rankkaa sisältöä tulevaisuudessa, että pieni varoitusteksti olisi paikallaan ja voin säästää pienimpien ja herkimpien nettisurffaajien mielenrauhaa. Älkää sitten sekoittako K-18 luokitusta mihinkään eroottiseen juttuun, sellaista ei täällä nähdä vaikka onhan tuo Adèle melkoisen kuuma daami ;)

Joten jos jossain vaiheessa tulee varoitustekstiä kun klikkailet blogia auki, voit turvallisin mielin (omalla vastuullasi toki ;) avata. Tähän ei liity mitään nettivaaroja, ainoastaan Château de Gödinin kimurantteja juonitteluja, tarinan käänteitä ja kieroutuneita mieltymyksiä yksityiskohtaisita valokuvista puhumattakaan. Haluan, että blogistani tulee visuaalisesti näyttävä kuvineen ja siten inspiraationlähde samalla, kun rakentelen linnaa ja herkuttelen kuvaamisen kanssa. Enpä jaksa odottaa, että pääsen aloittamaan uuden sisällön luomisen parissa!

Mukava palata taas ministelyn pariin. Tälläistä se on, välillä innostaa, välillä vähemmän. Projekti silti elää ja etenee omaan tahtiinsa, esine ja huone kerrallaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3