28. toukokuuta 2015

Ruokavaraston viimeistelyä - Sisäkatto ja teollisuuslamppu

Ministelyt saatiin siis vauhtiin ja on ilo tehdä linnaa kun se on sellaisessa paikassa, mistä sitä ei enää tarvitse siirtää. Ja se ei ole tiellä!

Olen varsin tyytyväinen, että sain tehtyä isonkin asian loppuun. Nimittäin sisäkaton ja kattolampetin. Hieno lampetti tästä tulikin, oikein varastohuoneeseen sopiva. Siitä roikkuu ketju josta nykäisemällä (ainakin kuvitteellisesti) lamppu syttyy joten jälleen kerran, realistisuutta riittää. Pientä kritisointia tosin tulee kun liimasauman lomasta paistaa valoa, mutta korjasin sen kuvaamisen jälkeen maalitipalla.



Että niin! On niin tehokas objektiivi kamerassa että meinaa paineita syntyä! Sen verran tarkkaan se ottaa kaikki pienetkin siveltimen vedot mitä ei ihan paljaalla silmälläkään meinaa huomata. 

Porasin pienen lampun kohdalle reiän kattoon josta johto menee tuosta ylempään kerrokseen - se jäänee nähtäväksi miten jemmaan sen. Toiveissa on, että pystyisin tarvittaessa johtoja irroittamaan ja vaihtamaan palaneita lamppuja uusiin. Mitään ei ole silti vielä liimattu paitsi lamppu kattoon kiinni. Ideoita saa esittää miten tuon johdon saisi fiksusti jotta sen kanssa eläminen olisi helppoa tulevaisuudessa :)

Ennen kuin ryhdyn muiden huoneiden tekemiseen, nyt oli tilaisuus väkertää varastoon hyllyjä, kaappeja (ja ällöä sisältöä sinne ;)) ja muuta mukavaa ennen kuin liimaan kattopalan kiinni. Tähän huoneeseen muuttaa "pieni" verenhimoinen lepakko jonka kolo löytyy katon rajasta sekä seinäpaneeleiden välistä. Siinä onkin keittopiialla ihmettelemistä ja taistelemista lepakon kanssa, jakaa nyt sen kanssa työtilat! Keittopiika on itseasiassa lähes muuttovalmis, Adèlella on rekrytoinnit käynnissä ja ihan jännittää millainen pippuritäti sieltä linnaan saapuu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3