7. helmikuuta 2015

Keittotilan + varaston seinät syntyi inspiraatiokriisin jälkimainingeissa


Kaikki ei mene niin kuin strömssöössä konsanaan, ei vaikka blogin kuvia katsellessa saattaa tulla vaikutelma, että kaikki vain loksahtaa paikalleen. Olen viettänyt pari viime päivää inspiraatiokriisissä ja rakentelun suhteen itseluottamus hiposi lähellä nollaa. "En uskalla liimata tätä enkä tuota". Tai jos jokin menee pieleen, se vasta syö!

Nämä vaiheet kuuluu tähän harrastukseen :D Tuntuu, että olen viettänyt tuntikausia vain tuijotellessa linnan aulakerrosta ja miettinyt, että mitä ihmettä teen tälle. Laitan seinäpaneeleita ja sitten kun pitäisi jatkaa seuraavaan vaiheeseen, suunnitelma ei toimikaan. Argh! 

Siinä vaiheessa pitäisi tehdä jotain muuta ja jättää aula "hautumaan" joten tein sitten linnaan zombi-herraa. Hän onnistui hyvin, ainakin pää mutta vaatteet jäivät vaivaamaan ja ennen kuin olen saanut häntä edes valmiiksi niin äh... myöhemmin ajateltuna en haluakaan häntä tänne. Eläköön päättämättömyys!
Äiti sanoi, että myisin zombin sen sijaan, että heittäisin roskiin, mutta jotenkin en ilkeä tehdä sitä koska sen vaatteet on vähän epäonnistuneet ja jos hän seisoisi vierelläni, hänellä olisi pituutta huikeat 215cm! Teen hänet silti loppuun ja katsotaan mikä on hänen kohtalo.

Sitten valokuviin.

 

Laitoin osan inspiraatiokriisistä järkyttävän flunssan piikkiin. Alettuani toipumaan tästä, jossain vaiheessa pääsin ylös tästä tylsästä kuopasta ja nyt aamutuimaan voin ihastella keittotilan sekä varaston uusia seinäpinnotteita. Arvaakohan kukaan, mistä ne on tehty? Muutama tikku repsottaa vielä sieltä-täältä ja ne vaatii myöhemmin liimausta. Lisäksi liimajälkiä löytyy, mutta ne rapsutetaan myöhemmin pois. En voisi olla tyytyväisempi, jälleen kerran :)

Takan nokituus pitää vielä korjata. Omaan silmään takassa on liian jyrkkä kontrasti.


Aulan ja keittotilan välinen seinä jossa ovi nyt on ja pysyy. Sitä ei auota kuin välttämättömissä tilanteissa :D Oven alle tulee vielä pieni kynnys jotta rotat ei liiku ihan valtoimenaan ympäri hienoa aulaa :)


Keittotilan ja ruokavaraston välinen seinä. Tuli vähän tudors-henkinen seinä ja tykkään siitä :) Puuttuu vielä ovi ja ovikarmi, nyt ne on helppo asentaa kun tietää miten paksu seinä on.


Saumat nauraa, mutta en välitä. Linnassa ei saa olla liian täydellistä ja laitetaan ne jutut iän piikkiin. Keskellä näkyy hiirenkolo <3

 Toinen naurava sauma. En saanut "lankkua" istumaan tuohon sitten millään joten pistimpä sitten kunnolla haisemaan ja leikitään, että seinäpaneelit on ammattitaidottoman puusepän asentamat :)


Tässä on sitten se pieni varasto johon tulee ihan hirveästi kaikkea kivaa! 


Kynnysrappu. Oven kanssa sitten laitetaan lopullisesti paikoilleen.


 Siellä on tukiparru päässyt katkeamaan ;)

Ja puusepän kehno ammattitaito kostautuu tässäkin. Tänne voisi tehdä lepakoita... ;)

"Mokat" käännetään voitoksi, se taitaa olla minun mottoni tämän projektin kohdalla. Näissä seinissä on käytetty materiaaleina ikkunoiden bampukaihdinta. Kukapa olisi sen arvannut, heh! Ei kuvien perusteella vissiinkään? Joskus aikoinaan äiteen kanssa bongattiin mokomia roskista ja nyt kiitän, että olen jemmannut niitä ties miten kauan. Nuo ohuet "lankut" ovat Tigerin bambupöytäjuttua, juuri nyt päässä on ammottava aukko, että mikä niiden nimet nyt olikaan. Tietysti mustaa maalia lisäksi ja paljon maalarinteippiä sekä liimaa. Hyvä tuli!

Yhden roska on toisen aarre :)

2 kommenttia:

  1. Takka on upea, samoin ovi ja kaikki hienot rakenteelliset "yksityiskohdat", jotka puuseppä on "hutiloinut".

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3