30. heinäkuuta 2014

Massailua - sisäelimiä ja sikiöitä

Viime päivät on ollut äärettömän tylsiä koska kipeä käteni ei salli rakennella nukkekotia. Mikä sääli! En silti ole ollut aivan toimettomana. Hoksasin että ranne ja tenniskyynärpää kestää hyvin kevyen massailun joten tässä näkyy parin päivän tuotoksia.

On siis sanomattakin selvää, että Château de Gödinissä harrastetaan kannibalismia.

Tarjolla ensin aivoja, nammmmmm! Tuli tehtyä aikamoinen läjä. Nämä herätti jonkin verran keskustelua harrastajien keskuudessa, mutta mielestäni nämä ovat lakkauksen jälkeen erittäin hyvät. Oh, aivoja...Nuo lautasella olevat on vähän levinneet kun sieltä on otettu haarukalla palasia, heh. Tuossa on mittakaavaa antamassa hammastikku. En ymmärrä miksi blogger tahtosi välttämättä kääntää tämän kuvan näin!

Tämä ei loppunut vielä tähän. Mikäs sen parempaa herkkua kuin tuore sydän? Näitäkin tuli muutamat. Châteaun illallisia odotellessa... On vähän siinä ja siinä onko nämä ihan mittakaavassa, onkohan ihmisen sydän sen oman nyrkkinsä kokoinen? Vertailin näitä sirokätiseen Anastasya-nukkeen (Villa Calavera-projektista) ja osa on siinä ja siinä. Tehdään tarvittaessa lisää :)

Jaaaaa vielä... Nyt herkät ---> silmät kiinni. Koska Adèle Gödin on hieman perso nuorille naisille, kaikki ruokapöytään päätyneet eivät olletkaan neitsyitä...


Kahdelta puuttuu vielä napanuorat. Nämä on tarkoitus säilöä koeputkeen kun laboratorio valmistuu.

Koska nämä on jo niin pieniä, en päässyt kamerani objektiivilla tarpeeksi hyvää kuvaa ottamaan. Olisikohan seuraava ostos sitten jo selvillä...

Ja tosiaan. Tässä nämä tuotokset. Olen saanut aikaiseksi myös ensimmäisen asukkaan linnaan! Hänellä ei ole vielä nimeä, mutta tuolla palvelija odottaa että otan kunnon kuvat hänestä ja hän pääsisi esittelyyn. Hän ei kuitenkaan tykkää olla huomion keskipisteenä, ymmärrettävästä syystä...

Siitä lisää ensi kerralla :)

Voin laittaa näistä ohjeita jos joku halukas tahtoo välttämättä saada sydämen porisemaan keittokattilaansa ;) Tahikka aivot lillumaan hillopurkkiin. Sydämet oli aika helppo nakki tehdä, enemmän niissä ärsytti niiden maalaaminen ja aivot oli luvattoman iisi-biisi. Kaikkien esillä olevien tuotosten maalaus on tehty kynsilakoilla jotta "kostean limainen pinta" säilyisi.

ps. huomasitteko kuvien taustalla alustassa olevat "veririppeet"? Huvitti nähdä ne jälkikäteen, melkoista teurastusta täällä ollaan harrastettu!

7 kommenttia:

 1. Aivan käsittämättömän upeita! Ohjeita olisi kiva saada ja samaten uuden asukkaan esittelyä odotan suurella mielenkiinnolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Taidan tehdä hiljalleen ohjekollaasia ja sitten laitan samaan eri jutuista massailuohjetta. Täytynee tehdä lisää nimittäin sisäelimiä, erilaisia joten katsotaan mitä tuleman pitää :) Uusi asukas odottaa vielä nimeä, facebookissa on mm. nukkekotiharrastajien ryhmä jossa olen laittanut kuvan hänestä ja otan vastaan nimiehdotuksia hänelle. Kun nimi on päätetty niin esittelen hänet blogissa :)

   Poista
 2. Kylläpäs olivat vaikuttavia :D

  VastaaPoista
 3. Haha, mahtavia! Sikiöt on tosi ällöjä!

  VastaaPoista
 4. Ihanan kamalia! :) ohjeita odottelen minäkin.

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa, kiitoksia hurjasti kommenteista ja kehuista teille kaikille! Alan hiljalleen jatkamaan talon rakentelua mutta ohella teen iltapuuhailuna massailujuttuja ja muuta mukavaa, varmaan ensi viikon aikana saan jonkinlaista ohjetta lisättyä näistä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3