25. tammikuuta 2015

Rakentaminen jatkuu - kellarin sisäkatto + 1. asuinkerroksen lattia

Ja taas blogipäivitystä pukkaa! Puolen vuoden hiljaisuus kostautuu ;D Nii'in! Pitkä luova tauko on siis ohitse kun nyt alkaa taas syntymään yhtä ja toista. On mukava palata jälleen linnan pariin <3 Ihan uutta energiaa täynnä ja uudet silmät katsovat tätä hävityksen kauhistusta ;)

Sain sahattua laminaatista katot kaikkiin kellarin huoneisiin ja yhä pohdin, kannattaako minun tehdä niille sen enempää koska ne näyttää ihan kivalta noinkin. 

Ainakin seinien sekä katon saumoihin pitää keksiä jotain. Otin valokuvia ja nyt tuntuu, että kellarikerros todella valmistuu. Olin maalannut pikaisesti muutaman huoneen seiniä ja vein asukkaat (paitsi Luu-Liisan) turvaan.

Mutta muutama mutka on matkassa. Tutkimushuoneen katon rajassa on kammottava aukko ja en näe tätä toki ongelmana - täytyy vain keksiä mitä tuolle tekisi. 


Niinikään kidutushuoneessa on myös karsea aukko. Tällekin tietty pitää tehdä jotain. Vaikuttaa siltä, että keskellä olevat seinät ovat himpun verran liian korkeita koska katto ei kiinnity ulkoreunoista. Tässä on siis kolme pitkää palaa lattialaminaattia. Eipä noille raoille enää mitään mahda. Onneksi tätä taloa ei ihan heti siirretä minnekään, meinaan voi olla että se ei kestäisi sitä :D


 Kellarin aulassa sen sijaan katto istuu täydellisesti <3 Eikä ole pahan näköinen ollenkaan sellaisenaan!


Aaaw, Karmenen makuuhuone. Synkin huone kaikista <3

Jälleen kuva tutkimushuoneesta. Olen kyllä iloinen miten katto istuu tuohon nurkkaan. Sähkökaappi on tosi söötti ja vaikka noita ovia joskus tuskailinkin, ne istuu tänne tosi hyvin.


Näkymä Karmenen makuuhuoneeseen. Lienee selvää, mikä näistä huoneista on suosikkini ;)


 Tässä näkymä tyrmän ovelle. Karmen on vissiin hukannut ruokintaluukun! Eipä ole sen jälkeen näkynyt kun haamu kävi kummittelemassa täällä... ;) Kenties jostain löytyy pätevä rautaseppä tekemään siihen uuden TAI annetaan sen olla ilman luukkua vankien kiusaksi, hih.


Tämä vanki tuskin enää kiusaantuu... :D Jotenkin minua häiritsee Luu-Liisan keltainen väri. En tiedä pitäisiköhän ottaa mokoma uusintakäsittelyyn ja valkaista hieman?


Nyt annetaan komeuden kuivua ja suunnitellaan seuraavaa kerrosta! Aiemmin olin ajatellut sinne keittiötä yms, mutta hullaannuin ajatuksesta että siellä olisi hieno aula sekä erikoisten esineiden putiikki varastoineen. Erikoiset esineet? Ne on varmaankin kaikkea sellaista mitä emme tahtoisi koskaan nähdä myynnissä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3